Furnizori cu care avem intelegeri de import si distributie pentru Romania.

Pentru a oferi cele mai performante si adecvate solutii clientilor sai, MEGATECH a incheiat de-a lungul timpului relatii comerciale privilegiate si parteneriate stranse cu furnizori de prestigiu la nivel global, din domeniul automatizarilor industriale.

Astfel, putem realiza solutii de ultima ora, la preturi foarte competitive, in toate domeniile industriale, crescand productivitatea, calitatea si scazand consumurile cu energia si materia prima.

Despre OMRON - Japonia

Avand sediul central in Kyoto, Japonia, OMRON Corporation este un lider mondial în domeniul automatizarilor. Înfiintata în 1933 si condusa de catre dl. Yamada  Yoshihito,  (presedintele si CEO), OMRON are peste 33.000 de angajati în 34 de tari si  furnizeaza produse si servicii catre clienti dintr-o varietate de domenii, inclusiv automatizari industriale, industria de componente electronice, sistemele sociale si de asistenta medicala. Compania este organizata în cinci regiuni, cu sediul central în Japonia (la Kyoto) si sedii zonale pentru Asia Pacific (Singapore), China (Shanghai), Europa (Amsterdam) si SUA (Chicago). 

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul web al OMRON la http://www.omron.com/
Lista produselor OMRON este disponibila pentru download aici>>
Catalogul de produse OMRON este disponibil pentru download aici>>
Puteti descarca numarul 18 al revistei Technology Trends de la OMRON aici>>
Lista produselor YASKAWA este disponibila pentru download aici>>

Despre TELE - Austria

Bazandu-se pe o puternica cercetare si dezvoltare, TELE a adus, prin intermediul echipei sale puternice, o multitudine de produse pe piata. Compania a inceput si a crescut odata cu productia relelor de timp si a componentelor de automatizare si se concentreaza acum asupra tehnologiei de monitorizare ataptata cerintelor societatii actualei. Ca pionier si trendsetter, TELE este capabila sa ofere solutii inteligente pentru monitorizarea instalatiior din fabrici, cladiri si masini si sa la mentina în functiune. TELE produce, din pasiune si profesionalism, echipamente de monitorizare avansate, care indeplinesc standardele internationale la cel mai înalt nivel de calitate .

Infiintata in 1963 ca o companie de familie, cu sediul si baza de productie la Viena, filiale în Germania si Marea Britanie si o retea densa de peste 50 de dealeri, in toata lumea.  Designul frapant in culoare verde este expresia exterioara a valorilor interne - calitatea si inovatia constituie baza pentru numarul indelungat de ani de succes si orientarea noastra spre viitor.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul web al TELE  la http://www.tele-haase.at/
Lista produselor TELE este disponibila pentru download aici>>
Catalogul de produse TELE este disponibil pentru download aici>>

Despre PATLITE - Japonia

PATLITE este o companie de nivel mondial, diversificata,  cu o productie si cercetare la cele mai inalte nivele tehnologice. Fondata în1947, PATLITE se numara printre cei mai importanti furnizori globali de solutii inovatoare de semnalizare cu LED-uri, alarme sonore si solutii cu comunicatie in retea pentru semnalizare si indicare vizuala si auditiva. Aceste solutii sporesc siguranta, securitatea si confortul locurilor de munca si ale comunitatilor. Cu mai mult de 600 de angajati si filiale de vânzari proprii în Statele Unite ale Americii,  Germania,  Singapore,  Coreea si China, PATLITE este larg recunoscuta ca marca de top mondial în industria din întreaga lume.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul web al PATLITE la http://www.patlite.com/
Lista produselor PATLITE este disponibila pentru download aici>>
Catalogul de produse PATLITE este disponibil pentru download aici>>

Despre PILZ - Germania

PILZ este o companie lider in tehnologia automatizarilor de siguranta. Ca expert in Safety-ul utilizatorilor, echipamentelor si a mediului inconjurator, PILZ asigura la nivel mondial solutii pentru toate industriile, in functie de cerintele clientilor sai.

Prin solutiile complete oferite, PILZ Germania este un ambasador al sigurantei industriale. Partenerul nostru ne completeaza gama de produse cu: senzori de siguranta, relee de monitorizare si control, sisteme programabile de siguranta, sisteme de control al miscarii, module pentru retele, echipamente de vizualizare si diagnoza pentru operatori, software dedicat domeniului Safety.                                        

PILZ este un partener competent in toate fazele de viata ale utilajului: de la analiza riscului , la productia componentelor de siguranta necesare si pana la implementarea si validarea conformitatii acelui utilaj. Strategiile de siguranta aplicate respecta legislatia Safety si optimizeaza productivitatea clientilor PILZ.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul web al PILZ la http://www.pilz.com
Lista de produse PILZ este disponibila aici>>
Catalogul de produse PILZ este disponibil in romana aici>> germana aici>> si in engleza aici>>
Prezentarea companiei PILZ este disponibila aici>> 

 

Despre HMS Industrial Networks - Suedia

HMS Industrial Networks este liderul producatorilor independenti de echipamente pentru comunicatii industriale. HMS dezvolta si fabrica solutii pentru conectarea dispozitivelor si sistemelor de automatizare.

Cercetarea, proiectarea si productia componentelor HMS se face la sediul central din Halmstad, Suedia si la Weingarten, Germania.

Suportul tehnic și vanzarile se fac prin intermediul reprezentantelor din Germania, Marea Britanie, Danemarca, Franta, Italia, China, India, Japonia și SUA si a distribuitorilor din peste de 50 de țări.
HMS este inscrisa in NASDAQ OMX Nordic Exchange in Stockholm.
Din gama de produse HMS fac parte urmatoarele branduri:

  • Anybus ® – Conectarea multi-retea prin Fieldbus si  Ethernet industrial

Cu Anybus puteti conecta orice echipament industrial la orice tip de retea. Detalii la www.anybus.com

  • IXXAT® – Solutii de comunicatii pentru utilaje, safety și automotive

Produsele IXXAT pemit comunicatia componentelor din interiorul unui utilaj/ echipament. Detalii la www.ixxat.com

  • Netbiter® – Management de la distanta pentru echipamente industriale. Detalii la www.netbiter.com

Cu Netbiter puteti monitoriza si controla online echipamente si utilaje aflate in camp.

Descarcati prezentarea companiei HMS aici>>
Descarcati prezentarea produselor HMS aici>>
Vizualizati certificatul de distribuitor al Megatech aici>>

 

Despre CRESSALL - Marea Britanie

Cel mai important producator de rezistente de putere din lume, CRESSALL RESISTORS, ofera o combinatie de neegalat de experienta si expertiza, precum si cea mai larga gama din Marea Britanie  cu privire la tehnologiile rezistentelor electrice. Printre clientii CRESSALL se numara ABB, Siemens, Areva si Alsthom, precum si companii de utilitati importante, cum ar fi Central Networks, Yorkshire Electricity, EDF si Scottish Power. De asemenea, compania lucreaza cu nenumarati specialisti  mai mici, cum ar fi StreetCrane, Digital Lift Controls si de Computer Protek Systems. Într-adevar, datorita naturii fundamentale a produsului CRESALL, aproape toata lumea din industria electrotehnica va avea motive pentru a contacta compania la un moment dat, facand din afacerea bazata in Leicester un indicator pentru starea de sanatate a sectorului în sine.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul web al CRESSALL la http://www.cressall.com/
Lista produselor CRESSALL este disponibila pentru download aici>>
Catalogul de produse CRESSALL este disponibil pentru download aici>>

Despre T&D - Japonia

În 1986, un mic grup de tineri ingineri s-au adunat pentru a crea T&D Corporation în Matsumoto, Japonia, cu visul de a crea,  dezvolta si produce componente de monitorizare inovatoare. Numele companiei  a fost o reflectare a acelui spirit de pionierat:  „T” venind de la „INCERCARE” - „TRY”  si  „D” semnificand  „DEZVOLTARE”. Dintre produsele pe care le-au încercat si dezvoltat, una în special, a avut un impact incredibil imediat cum a intrat pe piata japoneza în 1994. Acesta era colectorul de date compact, compatibil PC numit ONDOTORI Jr. În ultimii zece ani, aceste colectoare de date, impreuna cu alte modele, au continuat sa fie un succes incredibil in Japonia, rezultand o cota de piata de 90%. Realizand ca viitorul in managementul dateor se va baza pe solutii wireless, T&D a fost, pentru ultimii 5 ani,  lider în furnizarea de solutii wireless usor de utilizat, pentru colectare de date. Prin obtinerea certificarii CE în 2003, aceste produse inovatoare au fost puse si la dispozitia clientilor din Europa.Visele unui mic grup de ingineri continua si astazi pe masura ce câstiga putere si raspandire.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul web al T&D la http://www.tandd.com/
Lista produselor T&D este disponibila pentru download aici>>
Catalogul de produse T&D este disponibil pentru download aici>>

Despre WOEHNER - Germania

De mai bine de 80 de ani grupul Wöhner creeaza viitorul in distributia energiei electrice si automatizarilor cu performante tehnice de prima clasa. Wöhner reprezinta competente în domeniul tehnologiei sistemul de bare, deschizatoare de drumuri in tehnologie alaturi de un suport excelent. Wöhner ofera tehnologia sigurantelor în conformitate cu standardele din toata lumea adaptate la sistemele de bare sau ca si componente cu montare pe perete.

Datorita celor 10 filiale, unei societati mixte si unei bune acoperiri a retelei de agenti din Germania si din alte tari, veti gasi persoane de contact calificate în aproape 80 de tari din întreaga lume. Afacerea de familie, moderna, cu sediul în Rödental / Bavaria are în prezent peste 275 de angajati în întreaga lume si a atins o cifra de afaceri în 2010 de cca. 67 milioane euro.

Filosofia Wöhner - distinct de restul

Wöhner nu este o companie obisnuita. Aflati ce este special la viziunea si principiile companiei noastre, la istoria noastra si la mediul nostru actual de dezvoltare!

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul web al WOEHNER la http://www.woehner.com/
Catalogul de produse WOEHNER este disponibil aici>>
Lista produselor WOEHNER este disponibila aici>>

Despre HANSFORD SENSORS - Marea Britanie

Infiintata in anul 2006, dar bazandu-se pe o experienta de peste 30 de ani, HANSFORD SENSORS este recunoscuta ca un centru international de excelenta în domeniul monitorizarii vibratiilor cu o vasta experienta în proiectarea si fabricarea de senzori de vibratii pentru diverse aplicatii industriale.
Cu o prezenta globala, fabrica si furnizeaza, in peste 44 de tari din toata lumea, unei mari varietati de organizatii, de la integratori de sistem si distribuitori de renume international, birouri internationale,  agentii,  întreprinderi individuale de consultanta in vibratii la producatori OEM.  

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul web al HANSFORD SENSORS la http://www.hansfordsensors.com/
Catalogul de produse HANSFORD SENSORS este disponibil pentru download aici>>

Despre IME

Despre IME - Italia

IME Italia este cel mai mare producator italian specializat in masurare electrica, management energetic si aparatura de protectie. Fondata in anul 1946, IME proiecteaza, produce, calibreaza si testeaza contoare de energie, instrumente de masura a calitatii energiei, analizoare de retea, aparatura de masura digitala si analogica, relee de protectie, traductoare si transformatoare de curent, shunt-uri cat si sisteme de masurare centralizata a energiei.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul web al IME la http://www.imeitaly.com/
Lista produselor IME este disponibila pentru download aici>>
Catalogul de produse IME este disponibil pentru download aici>>

Despre DICKSON - SUA

Dickson este o companie americana infiintata in anul 1923 si specializata in oferirea de solutii pentru monitorizarea de temperatura, umiditate, presiune si tensiune electrica. Solutiile propuse sunt diverse si difera in functie de aplicatie, fiind de tip inregistrator cu ecran LCD touchscreen sau pe hartie (cu penita), masurare directa, sau tip datalogger, cu sau fara afisare, cu memorie interna si/sau card SD si transmitere prin USB, RS232, wireless sau Ethernet.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul web al DICKSON la http://www.dicksondata.com/
Lista produselor DICKSON este disponibila pentru download aici>>
Catalogul de produse DICKSON este disponibil pentru download aici>>

Despre HOHNER - Spania

Hohner Automáticos este o companie spaniola ce produce o gama larga de encodere (traductoare rotative) incrementale si absolute, sisteme de masura liniare si accesorii, toate la cele mai inalte standarde de calitate.
Cu sediul central situat in Breda, provincia Girona, in nord-vestul Spaniei, Hohner Automáticos SL a fost infiintata in anul 1983.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul web al HOHNER la http://hohner.es
Catalogul de produse HOHNER este disponibil pentru download aici>>

Despre SENECA - Italia

Cu o experienta in productie de peste 20 de ani, SENECA produce echipamente pentru automatizari industriale, echipamente de camp, o mare parte cu comunicatie ModBus. Cu certificare ISO 9001, compania SENECA produce echipamente inovatoare si de calitate superioara.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul web al SENECA la http://www.seneca.it
Lista produselor SENECA este disponibila pentru download aici>>
Catalogul de produse SENECA este disponibil pentru download aici>>

Despre SIRENA - Italia

SIRENA este o companie italiana ce produce echipamente acustice si sisteme de iluminat industriale. Compania ofera solutii atat pentru sisteme de alarma si atentionare cat si sisteme de iluminat de uz general si industrial, inclusiv anti-EX

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul web al SIRENA la http://www.sirena.it
Lista produselor SIRENA este disponibila pentru download aici>>
Catalogul de produse SIRENA este disponibil pentru download aici>>

Despre AUCOM - Noua Zeelanda

In anul 1981 AuCom au introdus prima gama completa de soft-startere bazate pe o tehnologie dezvoltata de NASA pentru economisirea energiei electrice. AuCom sunt renumiti pentru flexibilitatea echipamentelor lor si pentru competentele tehnice ale inginerilor companiei. In momentul de fata sunt lideri pe piata mondiala de soft-startere.

AuCom sunt specializati exclusiv in dezvoltarea de soft-startere, iar echipamentele lor sunt folosite in aplicatiile unor firme de renume in domeniul automatizarilor, cum ar fi de exemplu Danfoss.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul web AUCOM la http://www.aucom.com
Lista produselor AUCOM este disponibila pentru download aici>>

 

Despre CALEX - Marea Britanie

Fondata in anul 1973, CALEX Electronix Limited este specializata in furnizarea de solutii inovatoare de masurare a temperaturii de inalta performanta si la preturi avantajoase. Compania produce senzori non-contact si de sisteme de masurare si afisare temperatura,  pirometre si termometre cu infrarosu, traductoare si calibratoare de temperatura, inclusix ATEX, precum si de surse de_tensiune continua si alternativa cu performante ridicate.

Dintre aplicatiile traductoarelor si pirometrelor Calex amintim: termometrie in industria auto, pirometre in industria otelului, traductoare de temperatura si  pirometre in industria celulozei si hartiei, masurarea temperaturii asfaltului, solutii de masurare temperatura in industria sticlei, aplicatii in termoformare, masurarea temperaturii in industria alimentara, in laboratoare etc.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul web al CALEX la http://www.calex.co.uk/
Lista produselor CALEX este disponibila pentru download aici>>
Catalogul de produse CALEX este disponibil pentru download aici>>

 

Despre EVIKON - Estonia

 Evikon MCI, fondat 1991, proiecteaza, construieste si comercializeaza in intreaga lume senzori, sau ansamble de senzori pentru o gama larga de aplicatii de masurare si control in domenii precum automatizari si constructii. Impreuna cu Evikontroll Systems si EK Automation, Evikok formeaza grupul EK

Producatorul ofera o gama diversa de senzori, ansamble de senori, transmittere cu iesiri digitale sau analogice, data loggere, indicatoare si controllere pentru panouri industriale. Evikon produce senzori specializati pe masurari de temperatura, umiditate, umiditate relativa, nivelul lichidului, gaze toxice sau explozive, pH, ioni, conductivitate, pO2. 

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul web Evikon, http://www.evikon.eu


O lista completa a furnizorilor MEGATECH poate fi fi vizualizata aici

 

Abonare newsletter