Oferta Training PILZ, Bucuresti 2018

  • Intram în al 4-lea an de când MEGATECH Trading & Consulting SRL organizeaza atât în Bucuresti, cat si în Brasov, Cluj, Sibiu si Timisoara traininguri despre siguranta industriala si produsele Safety PILZ. Dupa evenimentele de tip ,,Spirit of Safety” desfasurate în 2015 si 2016, urmate de trainingurile din anul 2017, considerat ,,Anul Sigurantei industriale”, va propunem în 2018 ,, Saptamânile Sigurantei Industriale”.
    De la an la an, programa de curs a fost dezvoltata. Initial s-au abordat prezentari de produse safety PILZ, iar în timp au fost adaugate în programa de cursuri notiuni teoretice utile despre LEGISLATIA EUROPEANA referitoare la SIGURANTA UTILAJELOR.
    Trainingurile prevad în continuare si notiuni practice, cu privire la exemple de SISTEME SAFETY PILZ, ce pot fi integrate cu succes în utilaje.
    Evenimentul se adreseaza inginerilor automatisti, electronisti, electrotehnisti, electromecanici, mecanici, tehnicieni din departamentele tehnice, de mentenanta, productie, proiectare, cercetare. Puteti participa integral la prezentarile abordate, de luni pâna vineri sau în zilele care au tematica de interes pentru Dvs. Programul trainingurilor este prezentat mai jos. Înscrierea se face în limita locurilor disponibile si participarea trebuie anuntata cu cel putin 14 zile înainte de data de desfasurare programata în Calendarul 2018 MEGATECH Traininguri pentru siguranta industriala. Oferta de înscriere este de 150 Euro fara TVA/ persoana/ zi, iar participantii primesc diplome.

  • inapoi la lista