OMRON Japonia - Furnizor principal

 

OMRON Corporation Japonia

Pionier in domeniul automatizarilor, OMRON Corporation Japonia este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de componente, echipamente si sisteme pentru automatizari, cu o cifra de afaceri anuala de peste 6 miliarde Euro. Cu sisteme computerizate avansate de comunicatii si tehnologii de control, linia versatila de produse OMRON include relee, senzori, regulatoare si intrerupatoare, interfete om-masina si automate programabile pentru automatizari industriale, invertoare si servoactionari pentru controlul motoarelor electrice.


Calauzita de noul si complexul program strategic  "Value Generation 2020", noul planul de management pe termen lung, OMRON isi poate implementa la un inalt nivel principiile si poate pune cu succes in valoare numeroasele initiative tehnologice, initiative ce o vor face creasca intr-un grup global in care clientii si societatea isi pot bune baza.

Despre Megatech

Nr.1

In calitate de numarul 1 in lume in numeroase domenii ale automatizarilor, cum ar fi de exemplu releele, senzorii cu fibra optica, senzorii de proximitate, regulatoarele de temperatura, OMRON isi intareste prezenta in domeniul componentelor si echipamentelor de automatizari, extinzandu-si activitatea pe plan mondial impreuna cu orientarea catre satisfacerea deplina a exigentelor clientilor.


Astazi, OMRON realizeaza performante de varf in domeniul microcomponentelor, logicii fuzzy si tehnologiilor stiintei vietii, ceea ce ne da deplina certitudine ca va continua traditia imbinarii cerintelor industriale si sociale de astazi cu tehnologiile avansate ale viitorului.
Exista peste 100,000 de produse OMRON ce cuprind de la mici relee si senzori optici pana la unele dintre cele mai rapide automate programabile din lume, sisteme inteligente de vizualizare si recunoastere a formelor si retele de comunicatii, facand din OMRON sursa Dumneavoastra unica de produse destinate automatizarilor industriale.

PREZENTA GLOBALA


OMRON are in prezent peste 35000 de angajati pe plan mondial si peste 1800 in Europa, implicati in producerea, cercetarea si dezvoltarea locala, relatiile cu clientii si marketing. OMRON Corporation este hotarata sa continue progresul cu reforme in management si afaceri, ducand la o crestere semnificativa a valorilor organizationale.
OMRON este constienta de rapidele schimbari in nevoile tehnologice si de afaceri ce se manifesta in mediul economic contemporan. Ca o consecinta, structura actuala a companei este orientata total catre cerintele zilnice ale clientilor, catre suportul tehnic de cea mai buna calitate, catre continua dezvoltare a produselor si aplicarea ultimelor noutati in sistemele de relatii cu clientii, cu accentuarea contactului personal cu partenerii de pretutindeni.

ISTORIE SI PRODUSE

OMRON Corporation a fost infiintata in anul 1933, in Japonia, de catre Kazuma Tateisi si a produs la inceput relee si contactoare. In prezent, aria de produse s-a extins foarte mult si cuprinde: componente si sisteme pentru automatizari - 48,2%, automatizari sociale (case de marcat, automate de bilete sau bancnote, sisteme publice informationale si pentru controlul traficului) - 24,5%, tehnica de calcul si periferice (open systems) - 5,7%, aparatura medicala - 7,9%, produse speciale - 9,2%, altele - 4,5%.

OMRON IN EUROPA

Componentele si sistemele OMRON sunt renumite pentru calitatea, performantele si fiabilitatea lor. Acesta este si motivul pentru care NASA a ales automatele programabile OMRON pentru a juca un rol important in automatizarea Navetei Spatiale. Lunga lista a referintelor OMRON poate incepe cu Rolls Royce sau Toyota, ori poate cu Sony sau Nokia. S-ar gasi cu greu spatiul necesar pentru a enumera toate companiile de varf nationale sau internationale care au acordat increderea lor firmei OMRON.
Reconsiderand potentialul real si importanta strategica a pietei de desfacere actuale, OMRON Europe Bv, sediul central pentru Europa al concernului OMRON Corporation, prin cele 20 de filiale nationale si 200 de distribuitori autorizati, asigura necesarul de componente si echipamente de automatizari pentru tarile Comunitatii Europene si cele din Europa Centrala si de Est, iar pentru Romania, prin firma MEGATECH din Bucuresti.

Mai multe detalii despre OMRON Corporation Japonia:

Lista de produse OMRON uzuale

Noul Ghid Industrial OMRON 2015

Abonare newsletter
Ultimele produse vizitate