Solutii Omron pentru Automatizari Ecologice

 • Pana recent solutiile pentru automatizare "verde" se bazau mult pe reducerea poluarii industriale, a deseurilor si pe economisirea de energie electrica. Insa in majoritatea cazurilor costurile erau atat de mari incat o amortizare a investitiei era practic imposibila.

  Acum insa, cu solutiile Omron Green Automation situatia este cu totul alta, iar pe langa protejarea mediului costurile aplicatiilor isi reduc drastic timpul de amortizare. 

  Va prezenteam in continuare cateva dintre produsele si aplicatiile ecologice dezvoltate de Omron, impreuna cu parteneri cu traditie in domeniul industriei ecologice.

  PID Box Mini

  Omron impreuna cu partenerii de la iLumen au dezvoltat o solutie de regenarare cu algoritm adaptiv pentru diminuarea efectelor degradarii potentiale induse, PID-Potential Induced Degradation, care face ca, dupa numai cativa ani de functionare, sa reduca puterea generata de panourile fotovoltaice cu pana la 70%! Acest fenomen, datorat unor scurgeri de potential prin impamantare, poate aparea sau agrava dupa cativa ani de functionare si face amortizarea investitiei aproape imposibila in durata de viata estimata initial la 25 de ani.
  - Solutie testata si avizata TÜV Rheinland
  - Imbunatatirea vizibila a performantelor la panourile afectate dupa numai 5 zile de la instalare
  - Compatibilitate cu orice tip de invertor
  - Ideala pentru sisteme fotovoltaice mici si mijlocii
  - Instalare plug & play
  - Modele disponibile atat pentru instalare in interior cat si in exterior

  Invertor fotovoltaic KP100L

  Invertorul poate fi utilizat atat cu celule monocristaline cat si cu celule policristaline. Contine 3 trackere MPPT ce functioneaza cu o gama larga de tensiuni pentru cresterea si optimizarea energiei generate. Performantele ridicate ale invertorului sunt rezultatul colaborarii dintre Omron si cele mai importante universitatati japoneze.
  -Control inteligent pentru trackerul solar
  -Previne fenomenul PID care duce la afectarea performantelor panourilor cu pana la 70%
  -Randamentul crescut asigura o amortizare mai rapida a investitiei
  -3 trackere MPPT pentru a asigura maximul de energie generata si o eficienta ridicata
  -Versatilitate sporita, potrivit atat pentru panouri cu Si monocristalin catsi policristalin
  -Fiabilitate ridicata
  -Monitorizare usoara

  PVSizingPro

  Decizia de a investi intr-un sistem de celule fotovoltaice aduce dupa sine cateva certitudini: costurile producerii energiei electrice sunt reduse si in cativa ani cheltuiala este total amortizata si puteti beneficia de avantajele energiei solare.

  Insa, pana la acest punct intervin niste intrebari foarte importante: De cate panouri solare este nevoie? Ce performante vor avea in zona geografica pe care o aveti la dispozitie? Ce echipamente sunt cele mai potrivite pentru dumneavoastra?

  Omron vine in autorul clientilor sai si pune la dispozitie software-ul gratuit PCSizingPro: nu trebuie decat sa introduceti datele dumneavoastra (pozitionarea geografica, tipul de invertor Omron utilizat si tipul de panou solar) si programul calculeaza performantele atinse de sistem.

 • inapoi la lista