Companie

MEGATECH Trading & Consulting este unul dintre cei mai importanti furnizori specializati in oferirea de echipamente de inalta tehnicitate, solutii si servicii in domeniul automatizarilor industriale. Asiguram servicii de consultanta, proiectare, executie, programare, instalare si service, pe tot teritoriul Romaniei, la cele mai inalte standarde, fiind acreditati ISO 9001 de catre TUV Thuringen Germania.

De-a lungul timpului, ne-am diversificat activitatea, oferind produse si servicii de cea mai inalta calitate, la preturi cat mai competitive, clientilor nostri din tara si strainatate, din diferite ramuri industriale si nu numai.

Adaptandu-ne mereu dorintelor clientilor nostri si situatiei economice de pe piata am reusit sa satisfacem cerintele cat mai multor beneficiari si sa marim baza noastra de clienti de la un an la altul, in acest moment acestia ajungand la ordinul miilor.

Printre referinte se numara cele mai importante societati si regii nationale si multinationale din domenii ca imbuteliere, ambalare, panificatie, industrie alimentara, agricultura, farmaceutica, textila, mase plastice si cauciuc, celuloza si hartie, sticla si ceramica, petrochimie, siderurgie, energetica, constructii de masini, transporturi, materiale de constructie, electronica si electrotehnica, industria extractiva, publicitate, medicina etc. dintre care am putea aminti: Prysmian Cabluri si Sisteme, Garrett Motion, Es Elektro, Faurecia Seating, Wienerberger, Continental, Expur, CIT Automatizari, Prosoft Industry, Alewijnse Marine, Mobil System, GG Cables & Wires, Koyo, Flextronics, Artic, Yarnea, Energom, Hutchinson, Takata si multe altele.  

Incepand cu luna martie 2021, facem parte din grupul VINCI ENERGIES, lider mondial in domeniul infrastructurii si al serviciilor industriale.

Astfel, dupa 29 de ani de la infiintare, MEGATECH se inscrie pe un nou drum si sunt create astfel premisele pentru o extindere a activitatii noastre in domeniul automatizarilor industriale la un nou nivel.

Mai multe despre aplicatiile noastre.....

Click aici sau pe imaginea de mai jos pentru brosura de prezentare:

Descarca brosura companie

In cazul in care sunteti interesati, va stam cu placere la dispozitie cu o lista extinsa de referinte si aplicatii.

De asemenea, colaboram cu placere cu distribuitori locali, integratori si revanzatori, oferind conditii foarte avantajoase. In cazul in care sunteti interesati, va rugam sa ne contactati la sales@megatech.ro sau telefonic.

 

STANDARDE DE CALITATE

 

  • MEGATECH acorda o importanta deosebita standardelor de calitate in activitatea sa.
  • Astfel, activitatile de import, distributie, marketing, proiectare, productie si service se desfasoara conform Sistemului de management al calitatii ISO 9001:2008 , certificat de catre societatea germana de acreditare a calitatii TUV Thuringen, incepand cu anul 2004.
  • S-a investit in sisteme centralizate care sa asigure ca toate produsele si serviciile sunt livrate la cele mai inalte standarde in orice moment, in acord cu reglementarile europene si cerintele clientilor.
  • Reputatia calitatii si integritatii sistemelor este de o importanta critica pentru producatorii multinationali in momentul in care isi cauta un distribuitor local.

REFERINTE MEGATECH

MEGATECH Trading & Consulting SRL a livrat echipamente si a efectuat aplicatii pentru o multitudine de firme de renume national si international. O lista cu o parte din cei mai mari clienti este disponibila aici>>

Abonare newsletter
Ultimele produse vizitate