Atuurile noastre

Calitatea produselor si serviciilor

Calitatea produselor si serviciilor furnizate este esentiala pentru atingerea obiectivelor propuse. De asemena, este fundamentala promovarea continua a produselor ce raspund nevoilor si asteptarilor clientilor.

Automatizarile industriale sunt strans legate de calitatea produselor, costurile de productie si securitatea in munca, iar introducerea ultimelor tehnologii si a solutiilor de inalta performanta sunt nu numai necesare, ci chiar obligatorii.

Orice produs sau serviciu furnizat de MEGATECH are scopul de a aduce satisfactii maxime clientilor sai. Doar cu aceasta abordare se pot realiza conditiile unui parteneriat strans cu producatorii de tehnologie industriala si se poate crea valoare pentru clienti.

Focalizare pe cerintele clientilor

Produsele si serviciile noastre trebuie sa satisfaca cele mai exigente asteptari  ale  clientilor,  in  materie  de  calitate   si  performanta.  De aceea,   intregii   noastre  echipe   i   se  cere  sa  lucreze  in  stransa colaborare cu clientii.
Ne putem  mentine  increderea si  recunoasterea  clientilor doar  cand acestia sunt pe deplin satisfacuti.

Inovatie

Inovatia genereaza valoare nu doar sub forma profitului ce rezulta din procesul de vanzare, dar dezvolta si valoarea la nivel de companie; in consecinta, mentinerea avantajului tehnologic in fata concurentei si lansarea unor noi produse si servicii adaptabile pietei actuale, sunt obiective ce ajuta la departajarea de competitori.

 

Profitabilitate

O stare financiara solida inspira incredere atat furnizorilor cat si clientilor oferind premisele unor parteneriate pe termen lung, foarte importante in conditiile economice actuale.

 

Servicii adresate clientilor

Departamentul de Servicii Clienti este in continua legatura cu Departamentul de Vanzari si cu cel Tehnic datorita dezvoltarii unei platforme de comunicare care permite monitorizarea continua a comenzilor, aprovizionarii precum si a situatiilor privind apelurile de asistenta tehnica. A fost dezvoltata o procedura pentru gestiunea ofertelor si a interventiilor care permite utilizarea eficienta si inovativa a resurselor necesare ducerii la bun sfarsit a acestora, aspect care permite o derogare a sarcinilor Departamentului de Vanzari, permitand astfel o mai buna focalizare in atingerea obiectivelor.

 

Experienta

Experienta indelungata, initiativa si profesionalismul  managerilor, inginerilor de vanzari si a celor de aplicatii contribuie hotarator la oferirea celor mai bune produse si servicii clientilor. De asemenea, datorita investitiilor facute in oameni, resurse si infrastructura, cat si prin parteneriate dezvoltate cu specialisti de valoare sau firme de prestigiu, MEGATECH este in masura sa abordeze si sa ofere solutii complete in domeniul automatizarilor, chiar in cazul unor proiecte de anvergura, ce implica pe langa partea de automatizare si partea de forta/alimentare, precum si interfatarea cu sistemele de conducere si gestiune a intreprinderii, de tip ERP. Optand pentru solutiile noastre, va diminuati cheltuielile, cresteti productivitatea si calitatea produselor.

 

Abonare newsletter