Organizare

 

MEGATECH are o structura optimizata pentru a putea raspunde cat mai rapid si utilizand cat mai eficient resursele resursele.

Prin Departamentul de vanzari tinem legatura cu clientii nostri, oferim informatii comerciale legate de serviciile si produsele pe care le oferim.

Din sediul central din Bucuresti acoperim activitatea din Banat (jud. Caras Severin), Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova si Bucovina, iar din birourile de vanzari din Cluj-Napoca si Baia-Mare, Transilvania, Maramures, Crisana si Banat (jud. Timis)

De asemenea, colaboram cu placere cu distribuitori locali, integratori si revanzatori, oferind conditii foarte avantajoase. Daca sunteti interesati, va rugam sa ne contactati.

Departamentul tehnic este responsabil de servicii ca: informatii tehnice detaliate, asistenta tehnica, interventii, programare PLC si SCADA, diverse setari, echipare tablouri electrice, realizare de aplicatii la cheie, mentenanta, service, reparatii etc. 

Prin Departamentul servicii clienti se realizeaza livrarile de produse, facturarea, gestiunea stocului si a comenzilor, iar prin Departamentul administrativ se deruleaza, alaturi de alte activitati si partea de import si de achizitii produse si servicii.

Adrese de contact:

Director General: calin.nacea@megatech.ro

Vanzari: sales@megatech.ro

Vanzari (zona Transilvania): cluj@megatech.ro

Vanzari PILZ: pilz@megatech.ro

Vanzari HMS: hms@megatech.ro

Tehnic: support@megatech.ro

Achizitii: achizitii@megatech.ro

Servicii clienti: office@megatech.ro

Administrativ: office@megatech.ro

Resurse umane: angajari@megatech.ro