Istoric

MEGATECH fost fondata in anul 1992, in Bucuresti, ca furnizor de componente si sisteme pentru automatizari industriale. Initial, activitatea a fost legata de piese de schimb si calculatoare de proces.

La scurt timp de la infiintare, MEGATECH a incheiat un parteneriat de lunga durata cu unul dintre cei mai mari producatori de componente si echipamente de automatizari din lume, OMRON Corporation Japonia incepand relatiile comerciale cu filiala din Viena a concernului.

Acest parteneriat continua cu succes si in prezent, MEGATECH fiind principalul importator si distribuitor autorizat al OMRON in Romania.

Ca urmare a acestui fapt, MEGATECH este in masura sa ofere solutii de inalta tehnologie si deosebita fiabilitate, la preturi foarte competitive.

In anul 1998, ca urmare a cresterii activitatii, firma s-a mutat intr-un sediu nou, iar activitatea s-a diversificat, ramanand insa focalizata pe domeniul automatizarilor industriale. In 2001 s-a infiintat si departamentul tehnic, ce este acum capabil sa ofere o gama larga de servicii in domeniul automatizarilor industriale. De asemena, compania s-a extins, atat din punct de vedere al numarului de angajati, cat si al locatiilor, in prezent avand sediul central in Bucuresti, intr-un nou sediu din 2014 si birouri de vanzari locale in Cluj-Napoca si in Bistrita, pentru a fi mai aproape de clientii nostri din zona centrala, V si N, respectiv judetele Cluj, Alba, Mures, Harghita, Sibiu, Hunedoara, Timisoara, Arad, Bihor, Salaj, Bistrita-Nasaud, Maramures si Satu-Mare. Celelalte judete le acoperim de la biroul central din Bucuresti, sau prin distribuitori zonali.

De-a lungul timpului, pe langa extinderea gamei de servicii, am largit si paleta de produse pe care le putem oferi, in urma unor parteneriate cu producatori de prestigiu din Europa de Vest si Japonia.

Incepand cu anul 2015, am devenit unici distribuitori in Romania ai companiei germane PILZ, prestigios lider in domeniul sigurantei industriale (safety).

La scurt timp dupa aceea am devenit parteneri Eaton, iar acum putem oferi produse ale celor mai cunoscuti producatori din domeniul automatizarilor industriale la nivel mondial.

Incepand cu luna martie 2021, facem parte din grupul VINCI ENERGIES, lider mondial in domeniul infrastructurii si al serviciilor industriale.

Astfel, dupa 29 de ani de la infiintare, MEGATECH se inscrie pe un nou drum si sunt create astfel premisele pentru o extindere a activitatii noastre in domeniul automatizarilor industriale la un nou nivel.

Abonare newsletter